Programma

23 mei Diner

Michel van der Kroft Restaurant ’t Nonnetje (Harderwijk)

Michel van der Kroft is Chef kok van ’t Nonnetje in Harderwijk. Voordat hij hier terecht kwam, werkt hij in de Kerstentuin in Amsterdam, waar hij zich meer keuken manager voelde dan chef. Door deze ervaring koken vanuit zijn eigen identiteit erg belangijk. Michel legt zijn hele ziel legt hij in zijn gerechten, deze identiteit proef je. Als chef is Michel helemaal fan van wild.

Kom de kook kunsten van Michel proeven op 23 mei in Kapel Avezaat bij Huize Poelzicht.

24 mei Lunch

Kok/culinair journalist Alain Caron i.s.m. de Franse driesterrenchef Jacques Pourcel

Het dynamische duo is terug! Alain Carron, culinair journalist, vooral bekend van TV programma’s zoals de Keuringsdienst van Waarde en Master Chef Holland neemt ook dit jaar weer topchef Jacques Pourcel mee. In de 2018 editie stond dit duo garant voor spektakel en een fantastische avond. Nu verzrogt Alain de lunch, ondersteund door Jacques Pourcel.

24 mei Diner

Kok/culinair journalist Alain Caron i.s.m. de Franse driesterrenchef Jacques Pourcel

Het dynamische duo is terug! Alain Carron, culinair journalist, vooral bekend van TV programma’s zoals de Keuringsdienst van Waarde en Master Chef Holland neemt ook dit jaar weer topchef Jacques Pourcel mee. In de 2018 editie stond dit duo garant voor spektakel en een fantastische avond.\Dit jaar verzorgt Jacques Pourcel het diner ondersteund door Alain.