Als vegetariër word ik bij chique diners vaak over het hoofd gezien, maar gelukkig niet bij het culinaire ‘Tour de France’-evenement van Rotaryclub Tiel-Waalstreek. Hier kregen ook vegetariërs een volwaardig vijf-gangenmenu, geïnspireerd op steden als Honfleur (gepofte pompoen met kerrie en kokosroom) en Marseille (tomatenbouillabaisse met saffraan en zeekraal). Chef Edwin Muns zorgde voor prachtige en verrukkelijke gerechten die een lust waren voor het oog én de smaak.
Tjeerd VrijDirecteur Haags Historisch MuseumHet diner was een prachtige gelegenheid om bij te praten met vrienden en gezamenlijk een culinaire reis te maken door Frankrijk. De prachtige presentatie, gemoedelijke ambiance en ruimte voor dieetwensen maakt dat iedereen het naar zijn zin had
Justus HeideveldAdvocaat bij Bierman AdvocatenHet was een superleuke avond. We hebben heel gezellig getafeld en heerlijk gegeten.
Erika & Antoine AardoomOprichters van Stichting Vlinders